Control de qualitat

A JOHN-FIL vam percebre la creixent importància d’oferir productes de qualitat per satisfer els nostres clients més exigents, i això significa que el procés productiu requereix els controls de qualitat més exhaustius.

Els nostres gèneres de punt es fabriquen amb el millor fil, que dóna com a resultat un producte de primera qualitat, per així enfortir més la nostra filosofia de donar un dels millors gèneres de punt del mercat. Així ho aproven les millors marques del mercat nacional i internacional.

En aquest anys ens hem especialitzat en productes destinats principalment a un mercat mig – alt i per això els nostres productes persegueixen un factor comú, obtenir la màxima QUALITAT a un preu competitiu.

Amb aquest fi, formem part del sector de la llana amb col.laboració amb Australian Wool Innovation (AWI) i les peces de John-fil, porten l’etiquetatge de qualitat  “ WOOLMARK”, que garanteix al client l’utilització de pura llana verge i que la peça té les propietats naturals úniques de la llana.

(WOOLMARK és la marca de fibres per teixits més coneguda del mon i és coneguda per ser la marca símbol de qualitat i confiança. Woolmark és una organització mundial que garanteix a l’usuari que un producte de llana conté pura llana verge. Abans d’utilitzar l’etiqueta Woolmark en els seus productes, el productor haurà de sotmetre’ls a les proves més estrictes de qualitat i prestació. Haurà de complir amb els exigents requisits de Woolmark Company. Els continus controls anuals garanteixen que els productors i proveïdors mantenen la qualitat.)

Els nostres productes avalen la nostra qualitat i reafirmen la nostra experiència de més de 40 anys al sector tèxtil.