Presentació

Desde 1970,  a Cooperativa John-fil, SCCL  ens dediquem a la fabricació de tot tipus de peces de gènere de punt exterior per a dona i home.

Principalment fabriquem peces de gènere de punt en totes les seves diversitats i models que són manufacturades segons les ordres de fabricació rebudes dels nostres clients i etiquetades amb les seves marques. Però tenim també dissenys que comercialitzem amb  marca pròpia.

La Cooperativa va ser constituïda l’any 1970 a la localitat de l’Espluga Calba, comarca de les Garrigues, quan un grup de pioners del poble encapçalats pel mossèn van iniciar la seva activitat tèxtil amb la finalitat d’obtenir uns ingressos complementaris als incerts beneficis del camp i aturar així el continuat èxode de gent jove cap a les capitals a la recerca d’un lloc de treball.

Som una cooperativa de treball associat i la nostra filosofia d’empresa es basa en els valors i principis cooperatius (treball, democràcia, solidaritat i educació) i estem fortament arrelats al nostre territori.

Està formada per un equip humà altament qualificat amb formació i experiència en el sector tèxtil, tots ells són socis treballadors de la cooperativa i això fa que tinguin una màxima implicació en el projecte de treball i podem afirmar que la nostra professionalitat i compromís representen la nostra millor estratègia dins el sector.

Els nostres  punts forts són la qualitat, la serietat en el tracte i un preu atractiu.

Tenim una experiència acumulada de més de quaranta anys fabricant gènere de punt, i això ens dóna seguretat i, a la vegada, exigència i compromís per continuar treballant en la línia que tants èxits ens ha donat.

Actualment, formem part de la cooperativa més de vuitanta persones provinents de l’Espluga Calba i de pobles de la rodalia, que treballem amb responsabilitat i un incansable esperit de treball buscant la màxima qualitat, la innovació, la perfecció i la satisfacció dels nostres clients.