Què fem?

Des del seu inici, l’activitat principal de la cooperativa ha estat efectuar el procés complet de la fabricació de gènere de punt.

Aquest procés està format per diverses operacions, com ara la preparació de les matèries primeres —llanes d’estam, angora, llana d’anyell, fibres acríliques…—, el tissatge complet, la confecció, el rentat i el planxat, i l’acabat fins a l’entrega del producte als nostres clients llest per a la seva venda i distribució.

Les nostres instal.lacions, amb maquinària d’última generació, estan dissenyades per donar el millor servei.

A la secció de teixir, disposem de maquinària COTTON marca CLOSA amb galgues 9, 18, 21 i 24  i també electròniques marca SHIMA SEIKI, líder mundial en màquines de teixir computeritzades, amb galgues 5 i 12 i una integral amb galga 10.

Actualment la nostra cooperativa disposa de 1000 m2. a la secció de teixit, 1000 m2 a la secció de confecció i 1000 m2 més per al rentat, planxat, acabat i expedició i a més a més compta amb 1000 m2 de magatzem.

La nostra capacitat de fabricació oscil.la entre les 800 i 1000 peces diàries depenent de la dificultat dels diversos models. Totes elles són realitzades per personal especialitzat a l’interior de les nostres instal.lacions, amb la finalitat de preservar la màxima qualitat en tots els processos de fabricació.

Durant els nostres quaranta anys en el sector hem treballat i treballem per primeres marques del mercat tan nacionals com internacionals com  Burberry’s, Marithé François Girbaud, Genfins, Lacoste, Pierre Cardin, El Corte Inglés, entre d’altres.